Planta de Revalorización EnergíaPlacas FotovoltaicasShareBarcelona ha dirigit i coordinat el Taller d’Introducció i instal·lació d’Energia Solar Fotovoltaica dirigit a membres de l’Associació Polonesa d’Enginyers Elèctrics del 8 al 12 de juny. El taller s’emmarca dins del Programa Operatiu del Fons Social Europeu a Polònia i s’ha desenvolupat a la ciutat de Barcelona.

L’acció formativa té com a objectiu genèric el creixement i la capacitació professional d’electricistes polonesos. En concret, el programa ha servit per a conèixer els recursos energètics renovables que ens ofereixen les instal·lacions fotovoltaiques; entendre les bases i les eines necessàries per poder calcular instal·lacions elèctriques fotovoltaiques, tan connectades a la xarxa com en instal·lacions independents; aprendre models d’instal·lacions fotovoltaiques i les característiques dels seus muntatges i conèixer les instal·lacions referents d’energia fotovoltaica de la ciutat de Barcelona de la mà de tècnics experts.

Les sessions teòriques s’han celebrat al Taller d’Electricitat dels Salesians de Sarrià i les visites tècniques a les plaques fotovoltaiques de Fòrum, la planta de Revalorització d’Energia de Sant Adrià i el Parc de Recerca Biomèdica.